pátek 3. května 2013

Missha M Prism Bright-On Auto Powder

Přiznávám, jsem geek, miluju technické a technologické blbůstky. Takže kombinace "strká se do toho baterie - je to korejské - je to světlý pudr" je pro mě naprosto neodolatelná...









Vrnící pudr. Fascinující myšlenka ! Chvíli jsme se přemlouvala, že je to taková hovadina, že to fakt nepotřebuju, ale kapitulace nastala poměrně záhy po objevu a já už se přihlašovala do PayPalu.
Automatické vrnící a vrtící se aplikátory všeho možného jsou v Asii velice populární, takže jsem byla příšerně zvědavá, jak to bude fungovat u pudru. Odstín jsem zvolila, nepřekvapivě, světlejší ze dvou možných, ale ani druhá varianta není zrovna na čokoládové krasavice.




Popisky uvádějí, že je tvořen speciálními mikroperličkami, které vyplní každý záhyb a pór tváře a dík výtažkům z bílých květin jako je bílá růže, frézie a další, bude pleť hydratovaná a rozzářená. Fascinujících výsledků má ale, krom složení, být dosaženo především vibracemi. Ty zajišťuje vifikundace zabudovaná ve víčku pudru - motorek poháněný knoflíkovou baterií, ke kterému je připojena pogumovaná tyčka s diskem na konci. Na tuto je nasazen heboučký aplikátor. Celá ta věc po stisknutí knoflíku začne produkovat 13000 vibrací za minutu a tím rozmaže a vklepe pudr do pleti.

Pudr je zabalen v poměrně luxusně vyhlížející stříbrné krabičce s duhovými puntíky. Stejný design se objeví po otevření krabičky na víčku pixly. Balení skrývá též náhradní aplikátor, což je milé a celý výrobek vypadá pěkně. Pudr je kompaktní, velice jemný a příjemně květinově voní. Zklamání bledulím nepřinese ani odstín - v tenké vrstvě je téměř transparentní a ani ve více vrstvách není na pleti vidět.
Na efekt aplikace vrněním jsem byla, samozřejmě, natěšená. Nuže - pufem si člověk orazítkuje tvář, jedno nabrání vystačí na orazítkování zhruba poloviny obličeje. Následně přichází čas na spuštění stroje.
Opravdu vrní ! Pomalé tahy od středu obličeje směrem ven a.... tyyyyy jo! Ono to ten pudr fakt vklepává a rozmazává a vůbec ! Obličej je sametový a více než polovina viditelných pórů mizí ! Musela jsem ten zázrak jít ukázat choti. Prý jestli jsem si přitáhla kůži na obličeji šroubem vzadu na hlavě ? :-) Efekt je tedy patrný i pro kosmeticky méně proškolenou polovinu lidstva.

Výdrž efektu sametovosti je v řádu hodin, přepudrovávala jsem se zhruba za čtyři hodiny od prvního nanesení - mám i pudry s delší výdrží, ale ty zase nevyrobí tak hebounkou pleť. Mám v plánu otestovat, zda je to kombinací skvělého pudru a stylu aplikace, nebo zda podobného efektu dosáhnu s použitím vibrací a jiného pudru.

Celkově musím říct, že mě pudr pro geeky nezklamal :-)
Uděluji devět bodů z deseti.

26 komentářů:

  1. Hustý :DDD asi ho taky chci? Kolik jsi za něj orientačně dala?? :) Vypadá to jako drahá sranda :D

    OdpovědětVymazat
  2. nenavidim te! takze pripisuji na ebay shopping seznam a poohlizim se po dalsim zamestnani.. na pudry mam uchylku a tenhle diky tobe vypada jako feckin' must have :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vrneni je prijemne :-) I kdyby nic jineho, tak ta masaz vibracemi bude pleti delat urcite dobre :-)

      Vymazat
  3. Neee, proč já koza jsem sem lezla! Dalších 20 doláčů v tahu :-( na eBay poslední dobou okouním víc, než je zdrávo, včera do 4 do rána, ale tohle mi uniklo. A zcela překvapivě, musím ho mít :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korejska kosmetika je navykova:-) Take porad koukam, co nutne (ne)potrebuju a takhle to dopada :-)

      Vymazat
  4. Zní to ohromně vtipně! :D Myslím, že kdybych nevěděla, co s dvaceti dolarama, tak už je na cestě :)

    OdpovědětVymazat
  5. A já si říkala, že to bude blbost a lepší než jakejkoli jinej pudr to nebude... ale když myslíš, že je, výhledově si ho určitě koupím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To vidím poprvé :D! Asi si to kopuím taky :p.

    OdpovědětVymazat
  7. Viděla jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Ale vibrující pudr... to fakt ne :-D

    OdpovědětVymazat
  8. No toto. Ešte som o takom dačom nepočula:-o kam ten svet speje;)) ale priznám sa že aj ja by som to rada vyskušala. vyzerá fajn. Som zvedavá kedy to dorazí aj k nám do Čiech...
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud dorazí, bude stát alespoň dvouapůl násobek ceny u kvalitních a prověřených prodejců na eBay, takže ani moc zvědavá nejsem :-)

      Vymazat
    2. ... No to je tiež pravda:/ tak si asi budem musieť už konečne aktivovať paypal:)

      Vymazat
    3. Bez PayPalu a tedy bez eBay se zase dá dost ušetřit :-)))

      Vymazat
  9. vrníci púder, to znie zaujímavo. :DD

    OdpovědětVymazat
  10. Zníš dost přesvědčivě, mohla bys jim z fleku dělat marketing :)
    Myslím, že v tomhle případě ušetřím, ačkoliv ten efekt bych ráda viděla na vlastní pleť, třeba by mě přesvědčil, že to potřebuju :))) Ovšem ta krabička s těmi holografickými puntíky - to je NĚCO! <3 Straka se projevila...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna se na me projevuji ty tri roky marketingu ve skole :-))
      Krabicka je tutununu, zatkl mi ji Janek a nosi si v ni poklay :-)

      Vymazat
  11. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals sent to your cell phone daily.

    Follow our signals NOW & make up to 270% per day.

    OdpovědětVymazat