čtvrtek 21. února 2013

Catrice 010 Red My Lips

Povzbuzena úspěchem s Ready For Rush Week? od Essence jsem se dnes vypravila pro jejich nový gelový tint, který jsem zahlédla na webu. Mise bohužel nebyla úspěšná, tedy pro Essence, neb prostě nebyl. Okoukla jsem stojany ostatních značek, hnána touhou něčím drobným si zvednout náladu. Vzhledem k aktuálnímu stavu rozpočtové nouze jsem zamířila ke stojanu Catrice.




Zkušeností s jejich produkty příliš nemám, nikde v okolí nemám obchod, kde by je měli, ale loňské jaro jsem ulovila paletku stínů, když jsem se náhodně vyskytla ve městě a jsem s ní celkem spokojená.

Tinty jsou na výběr ve třech  ve třech odstínech -  červená a dvě na první pohled černé, soudím tedy, že se jedná o něco hodně do fialova. Do tak velké akce jsem se pouštět nehodlala a sáhla po červeném odstínu. Krom vyhovující barvy se mi líbí obal, mám ráda jednoduché věci. Tint má příjemnou strukturu, cosi mezi tekutinou a gelem a nanáší se klasicky tyčinkou s kouskem chlupatiny. Aplikace je tedy standardní. Oproti výše zmíněnému tintu od Essence není potřeba pod něj použít balzám, naopak je to spíše na škodu. Kombinace balzámu a této barvy udělá cucky, bez něj je to v pořádku. Výrobce doporučuje vrstvit pro dosažení výraznějšího efektu, což by určitě nikoho nenapadlo :-), každopádně to funguje. Líbí se mi, že s jednou věcí můžu mít rty lehounce zýrazněné i sytě červené. Bod plus. Dalším plusovým znaménkem bycho ohodnotila chuť, je výrazně ovocná, faktem ale je, že zrovna tohle může být pro někoho velkým mínusem. Výdrž je slušná, poprvé bylo potřeba barvu obnovit zhruba po třech hodinách, což považuju za hezký výkon.
Potud tedy spokojenost. Nadšení mi ale kazí ulepenost. Jsem schopná smířit se s lepivostí prvních pár minut, ale ta věc je neuvěřitelně ublemcaná i po těch třech hodinách ! Skutečnost, že mi z pusy nevypadává brčko od karamelového frappé, je hezká, ale na tento tint nevrhá úplně nejlepší světlo.

6 bodů z 10ti.

7 komentářů:

  1. skoro rovnaký odtieň tintu má aj oriflame, podľa mňa je to riadny držák a zaschne celkom rýchlo, čiže žiadny ulepený pocit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale není aktivní k objednání

      Vymazat
    2. máš pravdu, stiahli ho, ale určite sa ešte objaví v extra ponuke

      Vymazat
  2. Ta barva je boží, ale ulepenost mě teda taky odrazuje :/ Já stihla ten od Essence, jako barva super, ale ta chuť je fakt fuj :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ulepenost je naprosto a zcela pekelná.Zkusím to zužitkovat jako obarvovač do ńějakého dmácího balzámu na rty, snad to pak bude lepit míň.

    OdpovědětVymazat
  4. ako kazdodenny nositel liptintov roznych znaciek a farieb, neviem si predstavit davat balzam POD samotny liptint - to zakonite musi drasticky znizit zivotnost lt na perach :D
    inak odporucam korejske znacky, maju strasne velky vyber aa poniektore extremne vydarene produkty vydrzia v pohode cely den aj s jedenim a pitim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak pod jaké :-)
      Pod ten tubičkový od Essence je to nutnost, bez něj mám pusu jak po dvou hodinách v moři. Hnus. U tohohle je to jedno - lepí s i bez.
      Zásilka korejských se mi bohužel někde cestou ztratila, musím je objednat znovu.
      Dnes takoupený matný od Essence je božský, článek chystám.

      Vymazat