sobota 16. února 2013

Chic Pig

Když mi zhruba před čtyřmi lety hráblo a začala jsem se trochu víc zajímat o to, co mám na obličeji a na sobě, začala se pokradmu rozrůstat i má sbírka všemožných náušnic, náhrdelníků, náramků.







Cvočky, kůže, ostny, pyramidy, kombinace černé a stříbrné, to je moje. Ovšem stejně ráda mám některé věci, které nejde označit jinak, než ťuťu ňuňu. Občas se do něčeho zamiluju a musím to mít, i kdyby to mělo ležet doma  a já se měla jen kochat pohledem, že to mám. Takže kávu piju z hrnku s kvítky a ptáčkem, mám úžasně starosvětské náušnice s růží a kočkou... Kýč jak bič, ale můj oblíbený.

Můj oděvně-doplňkový vkus je poměrně vyhraněný, ale jak uvádí odstavec výše, najdou se výjimky. Takovou výjimkou je i včerejší přírustek. Když na mě z vod internetu vykoukla kolekce prstenů Chic Pig, zujala mě. Designové prsteny v Londýně navrhuje Chiara Bello, vyráběny jsou ručně v Itálii a každý prsten je tak originál. V nabídce je prase, kohout, kuře, žába, husa, ovce, kráva a ...králík ! A u králíka jse prostě věděla, že je to ON. Rozhodovala jsem se chvíli, zda zůstanu věrná své nejmilovanější černé, nakonec jsem usoudila, že když ťuťu ňuňu kuáuika, tak v ťuťu ňuňu barvách. Včera jsem tedy rozbalila krabičku s bílo růžovo zlatým králíčkem a musím říct, že je pro mě tak rozkošnej, že mi bylo úplně jedno, že se nehodí ani k místu mého pobytu, ani k tomu, co jsem měla na sobě :-)

Zvířecí prstýnky jsou k zakoupení přes eshop na stránkách (a na který nejde linkovat přímo...) a cena jednoho je £70.00. Bývají také k dostání na zahraničních slevových serverech.

                                                                                                                                     






Děkuju :-*** 

6 komentářů:

  1. smarja! to je neskutecne krasna (a draha) vec :) zamilovala jsem se do zaby..

    OdpovědětVymazat
  2. V té slevoakci byl za cca 60% ceny. I tak teda žádná láce. Ale, ehm, láska na první pohled :-)

    OdpovědětVymazat
  3. hele pohoda, mně se taky občas líběj děsný ujetosti zcela mimo styl ... třeba jak ten hrnek, což je přesně to, co bych označila za marplovský ... prostě taková ta anglická růžová idylka začátku dvacátýho století ;)

    z prstenů se mi líbí ten kohout, bo co to je

    OdpovědětVymazat
  4. Hrnek mam i v hnede, aby mu nebylo smutno. Za 2€/kus, nekup to :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nutně, ale nutně potřebuju tu myš a pavouka =D

    OdpovědětVymazat